Wat is Alpha (Nieuw)

De plek waar je jezelf mag zijn, waar je alles mag delen, waar je mag twijfelen, de plek waar je van harte welkom bent!

We starten begin september met een nieuwe Alpha groep!

Tijdens 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoud. Elke Alpha bijeenkomst bestaat uit 3 onderdelen: Eten, inleiding en een kleine groep. Je bent niet de enige Alpha deelnemer, wereldwijd volgen ruim 25 miljoen mensen een Alpha cursus. In Nederland zijn dat er al ruim 325.000! Voor wie? Alpha is voor iedereen! Op Alpha denk je samen na over allerlei inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen meningen en vragen. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet nieuwe mensen.

Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd, het moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort inspirerend onderwerp. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen. Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:

  • Is er meer?
  • Wie is Jezus?
  • Bidden: Waarom en hoe?
  • De bijbel lezen: waarom en hoe?
  • Hoe zit het met de kerk?

Zin om aan te schuiven? Je bent van harte welkom op Alpha. Wil je meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend aan tafel te gaan. Geef je op via het aanmeld formulier. Heb je nog vragen neem dan contact op via het contact formulier.

Team Alpha Aalten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *